Echipa noastră

LIVIU LEPĂDATU
Fondatorul Programului

Liviu Lepădatu, inginer de profesie, este preşedintele asociaţiei KEN Institute şi fondatorul KEN Academy.
Începând cu anul 1991, Liviu este fondator al mai multor companii de succes în domeniul IT și Real Estate:

Tornado Sistems – pionier in tehnologia retelelor de calculatoare din România şi una din trecele mai mari companii de distributie de calculatoare;

Architected Business Solutions – pionier in servicii de consultanţă şi solutii complexe de IT precum proiectare, monitorizare, optimizare pentru procese de afaceri;

Cityring -dezvoltator, pionier in master planning de proiecte imobiliare;

Din 2006, Liviu este membru YPO Greater Europe şi România.

 

CARMEN IORGULESCU
Coordonator Program
1531753_770446319711757_3697138065471447455_oCarmen are rolul de trainer al cursanților KEN Academy. Ea creează și susține relația cea mai apropiată cu copiii înscrisi în program, dezvoltând alături de ei proiecte.

Absolventă de Studii Universitare și Master în Psihologie, Carmen a câstigat o experiență de peste 10 ani în Consultanță de Management și Resurse Umane.
Pe latura pedagogică a predat în cadrul Facultății de Jurnalism cursurile de Management al Resurselor Umane și Management de Proiect.

 

 

LUIZA APOSTU
Trainer & Business Angel

10484371_829295730422256_7860088876179276847_o-(1)Luiza, tânăr antreprenor în industrii creative, este trainer al cursanților KEN Academy și Business Angel în cadrul programului KEN Business. Ea dezvoltă alături de copii proiecte antreprenoriale, păstrează legătura cu aceștia, le este alături ca ghid și partener pentru business-urile create în cadrul programului KEN Business.

Absolventă a SNSPA – Facultatea de Comunicare și Relații Publice și Universitatea Alternativă, Luiza a cochetat aproximativ 2 ani cu domeniul Resurselor Umane și a decis să pornească pe drumul antreprenoriatului.

La doar 23 de ani, Luiza se bucură de curajul și dorința de a face ca visele să se împlinească. Așa a ajuns acum 2 ani, să își dezvolte propria afacere, un atelier de creație vestimentară, illú și astăzi să fie inspirație și ghid pentru copiii care vor să descopere mai multe despre lumea antreprenorială.

 

ANA-MARIA PARASCHIV
Asistent Program

Ana-Maria este responsabilă cu suportul operational  pentru derularea cursurilor KEN și cu managementul finaciar-contabil al Asociației.

Ea deține o experiență de mai bine de 5 ani ca economist în cadrul companiei Tornado, perioadă în care s-a ocupat de următoarele aspecte: raportare situații financiare, credit control, relații cu clienții (concilieri de solduri, notificări de plată, confirmări de solduri).

Are experiență în operarea sistemului productiv SAP și SAGA.

 

COLABORATORI ASOCIAȚI

KEN Academy colaborează cu traineri specializați pentru cursurile de dezvoltare a abilităților de vânzare și negociere, de prezentare și educație financiară.

Facebook Comments
Skip to toolbar