KEN CAMPS

Ne aventurăm VARA și TOAMNA, într-o serie de tabere antreprenoriale, MONTANE și URBANE, pline de distracție!

Prin tabere, ducem mai departe misiunea noastră: dezvoltăm spiritul de echipă al celor mici și încrederea în capacitatea lor de a da aripi viselor lor și a le transforma în proiecte antreprenoriale.

Vacanțele sunt momentul perfect pentru a cunoaște și descoperi lucruri noi, a ne descoperi pe noi înșine mai bine sau a ne face prieteni noi.

De 7 ani, sute de copii participă în taberele noastre.

Testimoniale

Ce spun copiii și părinții
despre taberele KEN?

Probabil unul dintre cele mai valoroase cluburi dintre alegerile pe care le-am făcut pentru Vlad, și ca experiență, cunoștințe și un mindset direcționat direcționat către a fi mai bun. Pentru Vlad, cu siguranță unul dintre cele mai fun experiențe - mereu entuziasmat și implicat în tot ce se întâmplă la KEN!

Georgiana Zamfirescu

PĂRINTE
Clipboard01
Am făcut un curs intensiv despre Social Media și Leadership. Aceste cursuri au fost foarte importante pentru mine deoarece au fost super frumoase, foarte interactive. M-au ajutat să învăț să fiu un lider mai bun și cum să mă descurc în social media. KEN Academy mă ajută foarte mult în viață: cum să îmi fac propria afacere și cum să fiu lider bun, cum să mă descurc cu banii. Ador KEN Academy!

Thea

Copil
Thea
Mulțumesc, Ken Academy pentru aportul vostru la educarea comunității de tineri antreprenori! Ca părinte sunt interesat constant de educația alternativă, de abilități practice reale care sunt dobândite într-un mod distractiv. În ultimii 2 ani, Andru a participat la cursurile de antreprenoriat, la taberele de vară sau la proiectele pentru târgurile de Crăciun sau Ziua Copilului. Și-a făcut mulți prieteni noi în comunitate, s-a distrat și a lucrat la proiecte individuale și de echipă. A devenit mai încrezător și mai bine pregătit pentru viață!

Andrei Teodorescu

PĂRINTE
Andrei Teodorescu
Sunt la KEN de 4 ani. Îmi place pentru că simt că te-ajută pentru viitor și este distractiv și facem foarte multe activități care sunt utile în viață.

Vlad

Copil
vlad
Thea a fost atât de încântată de tot ceea ce s-a petrecut în acest program. În primul rând,  a devenit mai încrezătoare. Apoi a devenit constientă de puterea ei de a face fată oricărei provocări, a invătat că munca și constanța te fac puternic, a învățat că echipa și lucrul în echipă fac activitățile mă ușoare, iar împărțirea sarcinilor  ușurează muncă și scade timpul de lucru, astfel incăt rezultatele apar mai repede.

Oana Raluca Olinici

PĂRINTE
OanaOlinici
Îmi place cursul de Social Media pentru că mă ajută foarte mult să am grijă cu cine iau legătura pe internet. La vârsta mea încep foarte mulți să intre în mediul online și cred că ar trebui să fie safe, pentru că aici sunt oameni care le pot face rău.

Martha

Copil
Martga
Pentru noi, părinții, programul Ken a fost o prioritate în agenda fetelor noastre. Rezultatele nu s-au lăsat așteptate. În primul rând, entuziasm și încredere în sine în timpul programului. Copiii au putut duce la bun sfârșit proiecte cu rezultate măsurabile. În al doilea rând, după program, copiii au căpătat o altă atitudine despre mediul economic extern. Astăzi știu să aprecieze inițiativa, rezultatele, dar, mai ales, valoarea unui produs sau serviciu, la fel ca în viața reală, extrem de util în educația lor.

Dragoș Petrescu

Părinte
dragos

KEN Business Camp

este o tabără MONTANĂ de vară. Este o tabără inedită de antreprenoriat, organizată astfel:

  • 6 zile le petrecem în natură, la munte. Copiii se cunosc, crează echipe și dezvoltă o afacere de la zero, bazându-se pe propria creativitate.
  • a 7-a zi o petrecem la București, într-un târg de vânzare, unde copiii își vor prezenta și vinde produsele meșterite în timpul taberei în cadrul Târgului Copiilor Antreprenori. Profitul este al lor!

KEN Bootcamp & Leadership Camp

sunt tabere URBANE de vară în care copiii explorează abilitățile antreprenoriale și de leadership în mediul urban.

Învățarea practică se împletește cu multă joacă și aventură în natură.

Explorăm, cercetăm, ne jucăm, iar la finalul zilei împărtășim și înțelegem lecțiile luate din aventura de peste zi.

KEN Aventuria Camp

este o tabără MONTANĂ de toamnă, bogată în activități inedite, jucăușe. În cele 5 zile de tabără:

  • descoperim natura și bucuria drumețiilor
  • dezvoltăm abilitățile antreprenoriale: copiii explorează tărâmul muncii în echipă, cât de important este să ia decizii și să acționeze, descoperă secretele comunicării și ale curajului, permit creativității să se manifeste. Petrecerea de Halloween este proiectul de echipă al copiilor!

Teritoriile antreprenoriatului sunt nebănuite și mereu deschise către surprize!