Back

KEN CAMPS

👉 Înscrieri pentru tabăra de vară LIDERII LA JOACĂ / Predeal / 10-15 iulie 2023 / 7-10 ani.

👉 Înscrieri pentru KEN BUSINESS CAMP / Predeal / 23 – 28 iulie 2023 / 8 – 13 ani.

👉 Înscrieri pentru FIND YOUR VOICE / Predeal / 20 – 25 august 2023 / 10 – 14 ani.

Ne aventurăm VARA și TOAMNA, într-o serie de tabere antreprenoriale montane, pline de distracție!

Prin tabere, ducem mai departe misiunea noastră: dezvoltăm spiritul de echipă al celor mici și încrederea în capacitatea lor de a da aripi viselor lor și a le transforma în proiecte antreprenoriale.

Vacanțele sunt momentul perfect pentru a cunoaște și descoperi lucruri noi, a ne descoperi pe noi înșine mai bine sau a ne face prieteni noi.

De 9 ani, sute de copii participă în taberele noastre.

Ce am pregătit pentru vara 2023?

KEN SUMMER BUSINESS CAMPS este locul unde am adunat visele copiilor și dorințele părinților, le-am împletit cu multă pasiune, bucurie și aventură.

Vara aceasta, am pregătit 3 tabere, fiecare cu tematica ei, dar toate pline de distracție și provocări.

Taberele sunt gândite astfel încât să le dezvoltăm celor mici, prin intermediul unor activități amuzante și interesante, abilități antreprenoriale, spiritul de echipă, încrederea în forțele proprii și capacitatea lor de a fi liderii propriilor vieți.

Testimoniale

Ce spun copiii și părinții
despre taberele KEN?

Probabil unul dintre cele mai valoroase cluburi dintre alegerile pe care le-am făcut pentru Vlad, și ca experiență, cunoștințe și un mindset direcționat direcționat către a fi mai bun. Pentru Vlad, cu siguranță unul dintre cele mai fun experiențe - mereu entuziasmat și implicat în tot ce se întâmplă la KEN!

Georgiana Zamfirescu

PĂRINTE
Clipboard01
Am făcut un curs intensiv despre Social Media și Leadership. Aceste cursuri au fost foarte importante pentru mine deoarece au fost super frumoase, foarte interactive. M-au ajutat să învăț să fiu un lider mai bun și cum să mă descurc în social media. KEN Academy mă ajută foarte mult în viață: cum să îmi fac propria afacere și cum să fiu lider bun, cum să mă descurc cu banii. Ador KEN Academy!

Thea

Copil
Thea
Mulțumesc, Ken Academy pentru aportul vostru la educarea comunității de tineri antreprenori! Ca părinte sunt interesat constant de educația alternativă, de abilități practice reale care sunt dobândite într-un mod distractiv. În ultimii 2 ani, Andru a participat la cursurile de antreprenoriat, la taberele de vară sau la proiectele pentru târgurile de Crăciun sau Ziua Copilului. Și-a făcut mulți prieteni noi în comunitate, s-a distrat și a lucrat la proiecte individuale și de echipă. A devenit mai încrezător și mai bine pregătit pentru viață!

Andrei Teodorescu

PĂRINTE
Andrei Teodorescu
Sunt la KEN de 4 ani. Îmi place pentru că simt că te-ajută pentru viitor și este distractiv și facem foarte multe activități care sunt utile în viață.

Vlad

Copil
vlad
Thea a fost atât de încântată de tot ceea ce s-a petrecut în acest program. În primul rând,  a devenit mai încrezătoare. Apoi a devenit constientă de puterea ei de a face fată oricărei provocări, a invătat că munca și constanța te fac puternic, a învățat că echipa și lucrul în echipă fac activitățile mă ușoare, iar împărțirea sarcinilor  ușurează muncă și scade timpul de lucru, astfel incăt rezultatele apar mai repede.

Oana Raluca Olinici

PĂRINTE
OanaOlinici
Îmi place cursul de Social Media pentru că mă ajută foarte mult să am grijă cu cine iau legătura pe internet. La vârsta mea încep foarte mulți să intre în mediul online și cred că ar trebui să fie safe, pentru că aici sunt oameni care le pot face rău.

Martha

Copil
Martga
Pentru noi, părinții, programul Ken a fost o prioritate în agenda fetelor noastre. Rezultatele nu s-au lăsat așteptate. În primul rând, entuziasm și încredere în sine în timpul programului. Copiii au putut duce la bun sfârșit proiecte cu rezultate măsurabile. În al doilea rând, după program, copiii au căpătat o altă atitudine despre mediul economic extern. Astăzi știu să aprecieze inițiativa, rezultatele, dar, mai ales, valoarea unui produs sau serviciu, la fel ca în viața reală, extrem de util în educația lor.

Dragoș Petrescu

Părinte
dragos

Liderii la joacă

Tabăra din iulie scoate Liderii la joacă. Tabăra răspunde formării unor abilități antreprenoriale esențiale, precum leadership, growth mindset, comunicare, lucrul în echipă și dezvoltării inteligenței emoționale,  prin multă joacă.

Obiectivul acestei tabere este de a-i ghida pe copii să-și descopere propria valoare, să-și dezvolte o minte axată pe creștere, să-și dezvolte puterea de a lucra în echipă care vine la pachet cu reziliența, flexibilitatea și comunicarea eficientă.

Invităm copiii să facă cunoștință cu propriile emoții și să învețe cum să le gestioneze, atât în relația cu ei înșiși cât și interacțiunea cu ceilalți pentru a-și construi o viață armonioasă.

Business Camp

Tabăra din iulie este dedicată Micilor Antreprenori, care vor să continue explorarea și transformarea pasiunilor în proiecte antreprenoriale.

Este o tabără inedită de antreprenoriat, organizată astfel:

  • 6 zile le petrecem în natură, la munte. Copiii se cunosc, crează echipe și dezvoltă o afacere de la zero, bazându-se pe propria creativitate.
  • La întoarcerea în București,  vom continua cu Târgul Micilor Antreprenori, unde copiii își vor prezenta și vinde produsele afacerii lor. Profitul este al lor!

Obiectivul acestei tabere este de a provoca copiii în a-și dezvolta abilitățile antreprenoriale, de a găsi soluții, de a sesiza oportunități si a crea o afacere de la zero, bazându-se pe propria creativitate.

Copiii învață secretele managementului de proiect: stabilirea de obiective SMART, planificarea în avans,  găsirea soluțiilor inovative și creative

Find your voice

Tabăra din august, Find your voice, este nou-nouță, tocmai scoasă din cuptorul creației KEN și se bazează pe dorința copiilor de a învăța trucuri de vorbit în public, de a susține prezentări și a învăța cum să-și gestioneze emoțiile..  

Obiectivul taberei este de a-i călăuzi pe copii să își găsească vocea interioară și de a-i încuraja să o folosească în viața de zi cu zi, astfel încât să comunice toate ideile creative pe care le au. 

Copiii își dezvoltă o serie de abilități interpersonale esențiale: înțelegerea mesajelor din jur, construirea unui discurs, argumentarea unei dezbateri, gestionarea emoțiilor legate de vorbitul în public, exersarea dicției, utilizarea armonioasă a diferitelor tipuri de comunicare; toate acestea prin activități incitante și distractive. 

KEN Aventuria Camp

este o tabără MONTANĂ de toamnă, bogată în activități inedite, jucăușe. În cele 5 zile de tabără:

  • descoperim natura și bucuria drumețiilor
  • dezvoltăm abilitățile antreprenoriale: copiii explorează tărâmul muncii în echipă, cât de important este să ia decizii și să acționeze, descoperă secretele comunicării și ale curajului, permit creativității să se manifeste. Petrecerea de Halloween este proiectul de echipă al copiilor!

Cunoașteți prietenii taberelor KEN?

Mereu avem alături de noi aerul curat, joaca în natură, drumețiile, voia bună, mâncarea sănătoasă și o super echipă.

Cum arată o zi de tabără KEN?

Ziua explorăm, cercetăm natura, învățăm, ne jucăm, ca apoi să împărtășim și să înțelegem lecțiile luate din aventura de peste zi. Seara continuă cu o nouă rundă de provocări și voie bună.

Sună distractiv, așa-i?

Teritoriile antreprenoriatului sunt nebănuite și mereu deschise către surprize!

Aflați mai multe detalii dând click pe linkurile de mai jos. 

Înscrieți copilul trimițând un e-mail la adresa carmeniorgulescu@kenacademy.org sau sunând-o pe Carmen la 0723600341.

Plata avansului conferă garanția rezervării locului.

Plata poate fi făcută prin virament bancar în contul Asociației KEN Institute sau numerar la sediul KEN Academy (str Jiului nr 2A) . 

Taxa trebuie să fie achitată integral în ziua plecării în tabără.

Un like pe pagina noastră de Facebook te ajută să afli ultimele noutăți despre tabere și proiectele noastre.