Back

KEN Entrepreneurial Abilities

Lumea în care trăim e definită de rapiditate, de noutate și de inovație.

Copiii din această generaţie vor schimba radical lumea. Sunt cei mai flexibili oameni, se adaptează foarte uşor la schimbări şi, poate cea mai importantă caracteristică a lor, trăiesc în prezent.

Copiii de astăzi sunt și liderii de mâine.

Sunt copiii care trăiesc într-o lume complet diferită de cea de dinainte de secolul XXI. Sunt stimulaţi cognitiv încă din primii ani de viaţă, au acces la informaţii instant, au acces la copii de pe alte continente prin intermediul tehnologiei, au posibilitatea să călătorească încă de mici. Ei trăiesc în epoca libertăţii, sunt viitorii adulţi fără prejudecăţi.

Fiecare copil are potențialul de a deveni liderul propriei vieți, de a depăși orice obstacol și de a atrage noi oportunități potrivite lui.

De aceea, este atât de important să dezvoltăm în copii un set de abilități de viață, ABILITĂȚI ANTREPRENORIALE, și o structură de gândire (MINDSET) care să-i ajute să îmbrățișeze sănătos toate provocările lansate către ei și să le dea încrederea de a merge pe drumul dorit.

De ce să alegi acest program?

 • are un CURRICULUM 100% PRACTIC, bogat în activități interactive și jocuri experiențiale adaptate vârstei
 • copiii se întâlnesc cu ANTREPRENORI și SPECIALIȘTI
 • copiii își dezvoltă un STIL DE GÂNDIRE ANTREPRENORIAL (“She knew the power of her mind, and so programmed it for success” Carrie Green)
 • Copiii își dezvoltă ABILITĂȚI ANTREPRENORIALE, de care au nevoie, indiferent ce vor alege să facă în viață. Scopul nu este de a deveni antreprenor și a avea neapărat propria afacere, ci mai degrabă de a se descurca în viață, de a fi ANTREPRENORUL PROPRIEI VIEȚI. Să poată alege, să se poată adapta, să poată lua decizii cu înțelepciune, să aibă încrederea să meargă în direcția dorită.

Pentru cine este potrivit acest program?

Pentru toți părinții care își doresc copii încrezători în ei înșiși, curajoși, inovativi, care să acționeze să-și transforme visele în proiecte reale.

Pentru toți copiii cărora le place să gândească și să facă conexiuni, nu doar să memoreze, care vor să caute soluții, să lucreze în echipă, să susțină o prezentare sau să se prezinte pe ei înșiși cu încredere.

Testimoniale

Ce zic copiii KEN despre
modulele noastre?

Probabil unul dintre cele mai valoroase cluburi dintre alegerile pe care le-am făcut pentru Vlad, și ca experiență, cunoștințe și un mindset direcționat direcționat către a fi mai bun. Pentru Vlad, cu siguranță unul dintre cele mai fun experiențe - mereu entuziasmat și implicat în tot ce se întâmplă la KEN!

Georgiana Zamfirescu

PĂRINTE
Clipboard01
Am făcut un curs intensiv despre Social Media și Leadership. Aceste cursuri au fost foarte importante pentru mine deoarece au fost super frumoase, foarte interactive. M-au ajutat să învăț să fiu un lider mai bun și cum să mă descurc în social media. KEN Academy mă ajută foarte mult în viață: cum să îmi fac propria afacere și cum să fiu lider bun, cum să mă descurc cu banii. Ador KEN Academy!

Thea

Copil
Thea
Mulțumesc, Ken Academy pentru aportul vostru la educarea comunității de tineri antreprenori! Ca părinte sunt interesat constant de educația alternativă, de abilități practice reale care sunt dobândite într-un mod distractiv. În ultimii 2 ani, Andru a participat la cursurile de antreprenoriat, la taberele de vară sau la proiectele pentru târgurile de Crăciun sau Ziua Copilului. Și-a făcut mulți prieteni noi în comunitate, s-a distrat și a lucrat la proiecte individuale și de echipă. A devenit mai încrezător și mai bine pregătit pentru viață!

Andrei Teodorescu

PĂRINTE
Andrei Teodorescu
Sunt la KEN de 4 ani. Îmi place pentru că simt că te-ajută pentru viitor și este distractiv și facem foarte multe activități care sunt utile în viață.

Vlad

Copil
vlad
Thea a fost atât de încântată de tot ceea ce s-a petrecut în acest program. În primul rând,  a devenit mai încrezătoare. Apoi a devenit constientă de puterea ei de a face fată oricărei provocări, a invătat că munca și constanța te fac puternic, a învățat că echipa și lucrul în echipă fac activitățile mă ușoare, iar împărțirea sarcinilor  ușurează muncă și scade timpul de lucru, astfel incăt rezultatele apar mai repede.

Oana Raluca Olinici

PĂRINTE
OanaOlinici
Îmi place cursul de Social Media pentru că mă ajută foarte mult să am grijă cu cine iau legătura pe internet. La vârsta mea încep foarte mulți să intre în mediul online și cred că ar trebui să fie safe, pentru că aici sunt oameni care le pot face rău.

Martha

Copil
Martga
Pentru noi, părinții, programul Ken a fost o prioritate în agenda fetelor noastre. Rezultatele nu s-au lăsat așteptate. În primul rând, entuziasm și încredere în sine în timpul programului. Copiii au putut duce la bun sfârșit proiecte cu rezultate măsurabile. În al doilea rând, după program, copiii au căpătat o altă atitudine despre mediul economic extern. Astăzi știu să aprecieze inițiativa, rezultatele, dar, mai ales, valoarea unui produs sau serviciu, la fel ca în viața reală, extrem de util în educația lor.

Dragoș Petrescu

Părinte
dragos

Structura programului OFFLINE KEN Entrepreneurial Abilities

Programul se desfășoară pe parcursul întregului an școlar 2022- 2023, o sesiune de 100 minute / săptămână și este format din 4 module, independente și interdependente:

 • KEN Leader’s Mindset – curs de leadership și antreprenoriat – 12 sesiuni / 19.09 – 16.12.2022
 • KEN NLP for Success – curs de programare neurolingvistica – 8 sesiuni / 09.01 – 12.03.2023
 • KEN Talk – curs de abilități de prezentare – 6 sesiuni / 13.03 – 07.05 2023
 • KEN Money – curs de educație financiară – 6 sesiuni / 08.05 – 18.06.2022

*** fiecare grupă va primi la începutul programului o agendă clară a programului

Află mai multe detalii despre fiecare modul, în linkurile de mai jos.

Detalii organizatorice:

  • modulul conține 32 sesiuni de câte 100 de minute, o dată pe săptămână
  • perioada de desfășurare: 19.09.2022 – 16.06.2023
  • grupe cu 8 – 12 participanți
  • categorii de vârstă: 8 – 10 ani și 11 – 13 ani
  • predare interactivă și facilitată de un trainer KEN
  • locație: poți alege varianta cea mai apropiată de aici.
  • copiii primesc un Jurnal de învățare (resurse și fișe de lucru)
  • taxa de participare: 5300 RON. Taxa poate fi achitată în 3 tranșe sau integral (beneficiind de o reducere de 10%)

Înscrieri și detalii la: carmeniorgulescu@kenacademy.org / 0723.600.341

Înscrierea în modul este condiționată de semnarea contractului și achitarea unui avans de 10%.

Completează formularul de înscriere!  KEN Business AcademyKEN Entrepreneurial AbilitiesKEN Design Thinking


  KEN Academy - str. JiuluiTower Center International - piața VictorieiCharles de Gaulle Plaza


  Luni, 17:30 - 19:00Marți, 17:30 - 19:00Miercuri,17:30 - 19:00Joi,17:30 - 19:00Vineri, 17:00 - 18:30

  *Intervalele orare sunt orientative și pot apărea modificări de ± 30 de minute.


  Vreți să ne contactați direct? Iată detalii noastre: carmeniorgulescu@kenacademy.org / 0723600341