KEN Academy 2021-2022

De ce să îți aduci copilul la KEN Academy?

Simplu! Acesta este cel mai complex program KEN, dedicat copiilor curajoși și cu spirit antreprenorial, cu vârste între 8 și 13 ani.

Știm că educația antreprenorială și financiară în viața copiilor noștri a devenit deja obligatorie pentru a-i ajuta să își construiască propriul drum.

Trăim într-o lume în care tentațiile sunt peste tot, cardurile de credit se pot obține pe repede înainte, cumpărăturile sunt la un click distanță, profesiile viitorului nu sunt încă bine definite, concurența este în creștere, lumea este într-o continuă schimbare, iar noutatea și inovația au un ritm accelerat de creștere.

Cum ne putem pregăti copiii?

Soluția este simplă: să dezvoltăm în copii un set de abilități de viață și o structură de gândire (mindset) antreprenorială care să-i ajute să îmbrățișeze toate aceste provocări, indiferent ce vor alege să facă.

Pentru cine este potrivit acest program?

Pentru noi, toți părinții, care ne dorim copii încrezători în ei înșiși, curajoși, inovativi, adaptabili, care să acționeze și să-și transforme visurile în proiecte și să fie independenți din punct de vedere financiar.

Pentru toți copiii care sunt curajoși și cu spirit antreprenorial, care vor să-și croiască propriul drum în viață, au idei de proiecte și inițiativă. Pentru aceia care visează să-și facă o afacere sau care, pur și simplu, vor să fie consumatori isteți.

Iată ce zic copiii deja înscriși în KEN Academy:

KEN Offline

Copil-KEN-Offline

De ce să alegi acest program?

 • are un CURRICULUM 100% PRACTIC. Credem în dezvoltarea deprinderilor practice, care îi vor ajuta pe copii să se descurce oriunde. Sesiunile sunt bogate în activități interactive și jocuri experiențiale adaptate vârstei.
 • copiii se întâlnesc cu ANTREPRENORI și SPECIALIȘTI care le împărtășesc povestea lor antreprenorială și tips & tricks din experiența profesională
 • copiii organizează și derulează TÂRGURI DE VÂNZARE prin care exersează experiențial elementele mixului de marketing, abilitățile de vânzare și comunicare, valoarea lucrului în echipă. În plus, profitul este al lor!
 • copiii merg în VIZITE ÎN ORGANIZAȚII pentru a vedea cum funcționează o afacere, care sunt provocările, care sunt rolurile și activitățile
 • copiii își dezvoltă ABILITĂȚI ANTREPRENORIALE, practice care îi vor ajuta în viață, în relațiile personale / școlare. Învață să se descurce, fie că e vorba de a-și organiza banii, de a lua decizii, de găsi o soluție, de a lucra în echipă sau de a susține o prezentare.
 • copiii dobândesc CUNOȘTINȚE DE BUSINESS și înțeleg că pot dezvolta proiecte antreprenoriale.
 • copiii vor construi un PLAN DE AFACERI și-l vor prezenta în fața unui juriu format din antreprenori.
 • se desfășoară pe parcursul întregului AN ȘCOLAR, septembrie 2020 – iunie 2021, pentru a asigura maturitate și coerență procesului educațional, cât și dobândirea de către copii a unui set de deprinderi solide.

Programul este construit în trei trepte

Pentru că ne dorim ca cei mici să dobândească abilități și să dezvolte competențe pe viață, am construit un program educațional în trei trepte, ce se desfășoară pe parcursul a 3 ani.

Părintele și copilul pot alege împreună dacă copilul va parcurge întreaga călătorie sau se va opri într-un punct intermediar (de exemplu, după primul an).

Trainerul are un rol de consultant și va face recomandarea optimă. De asemenea, în cazul unei pauze, copilul poate reveni în program ulterior pentru a continua aprofundarea și consolidarea cunoștințelor antreprenoriale.

El va fi evaluat de un trainer KEN și i se va propune nivelul de educație potrivit.

În primul an de studiu, copiii devin familiarizați cu conceptele de bază ale unei afaceri și află că pot dezvolta proiecte antreprenoriale din care câștigă bani. De asemenea, descoperă care le sunt punctele forte și ce înseamnă să lucreze în echipă.

La finalizarea acestui an de învățare, copiii:

 • dobândesc un nivel de bază de cunoștințe de business: ce este un antreprenor, ce este o afacere, care sunt elementele de bază ale unei afaceri (produs, promovare, preţ, locație), ce formează un brand, cum se construiește un buget
 • știu mai multe despre ce sunt banii și cum să-i gestioneze eficient
 • își antrenează un set de abilități antreprenoriale esențiale – lucrul în echipă, abilități de prezentare și comunicare, tehnici de vânzare, gândirea creativă prin brainstorming, stabilirea de obiective
 • sunt expuși la interacțiunea cu piața și astfel își dezvoltă inițiativa și autonomia
 • dobândesc cunoștințe despre modul de organizare și gestionare a unei afaceri, dar și o afacere în ansamblul ei (prin vizite în diverse companii)
 • au primele experiențe de vânzare, iar de la un eveniment la altul, trec de la o vânzare intuitivă la una conștientă
 • își dezvoltă încrederea în sine, în propriul potențial și vis

În al doilea an de studiu, copiii își dezvoltă autonomia în planificarea și dezvoltarea proiectelor antreprenoriale. Totodată, câștigă mai multă încredere în propriile forțe și cele ale echipei.

Prin activități interactive și jocuri adaptate vârstei lor, copiii:

 • se familiarizează cu modelul Business Model Generation Canvas: value proposition, profilarea clientului, relația cu clientul, parteneri cheie, activități cheie, resurse cheie, canale de distribuție, structura de costuri, venituri
 •  descoperă un set de instrumente de business precum analiza SWOT, pitching, Social Media, customer journey, tehnici de negociere, personal branding & storytelling, spot publicitar
 • aprofundează abilități antreprenoriale cheie – lucrul în echipă, abilități de prezentare și comunicare, de vânzare, gândirea laterală, time management, gândirea pe termen mediu și lung, stabilirea priorităților, empatia cu cei din jur și clienții, gândirea de tip Win-Win

Cel de-al treilea an de studiu este dedicat copiilor care au absolvit primii 2 ani de KEN Academy și care doresc să realizeze o microafacere.

KEN Business este un incubator de afaceri – un traseu de învătare creat pentru a-i duce pe copiii antreprenori de la o idee, la o afacere functională.

Etapele pe care le parcurg sunt: definirea ideii, dezvoltarea planului de afaceri CANVAS business model, testarea fezabilității produsului în piață, dezvoltarea de parteneriate, comunicarea și promovarea offline și online, distribuția produsului.

În fiecare etapă, micii antreprenori, susținuți și îndrumați de un mentor își asumă provocări fundamentale pentru procesul lor de învățare și pentru creșterea afacerii.

Detalii organizatorice:

 • modulul conține 35 sesiuni de câte 100 de minute, o dată pe săptămână
 • perioada de desfășurare: 27.09.2021 – 17.06.2022
 • grupe cu 8 – 12 participanți
 • categorii de vârstă: 8 – 10 ani și 10 – 13 ani
 • predare interactivă și facilitată de un trainer KEN
 • locație: poți alege varianta cea mai apropiată: sediu KEN Academy sau TOWER CENTER INTERNATIONAL
 • copiii primesc un Jurnal de învățare (resurse și fișe de lucru)
 • taxa de participare: 5800 lei (1200 euro). Taxa poate fi achitată în 3 tranșe sau integral (beneficiind de o reducere de 10%)

 

Alege programul OFFLINE – KEN Academy și ajută-l pe copilul tău să descopere lumea antreprenoriatului, să înțeleagă că poate fi independent financiar prin crearea cu bucurie a unor proiecte ce aduc plus valoare!

Este un tip de învățare care îi pregătește pe copii pentru orice experiență / alegere viitoare își propun în drumul lor personal.

 

Programul educațional pentru 2021-2022 începe pe 27 SEPTEMBRIE.

Înscrieri și detalii la: carmeniorgulescu@kenacademy.org / 0723.600.341

Înscrierea în modul este condiționată de semnarea contractului și achitarea taxei.

Completează formularul de înscriere!


  KEN Academy - str. JiuluiTower Center International - piața Victoriei


  Luni, 17:30 - 19:00Marți, 17:30 - 19:00Joi,17:30 - 19:00


  Vreți să ne contactați direct? Iată detalii noastre: carmeniorgulescu@kenacademy.org / 0723600341