Back

KEN Academy 2022-2023

De ce să îți aduci copilul la KEN Academy?

Simplu! Acesta este cel mai complex program KEN, dedicat copiilor curajoși și cu spirit antreprenorial, cu vârste între 8 și 13 ani.

Știm că educația antreprenorială și financiară în viața copiilor noștri a devenit deja obligatorie pentru a-i ajuta să își construiască propriul drum.

Trăim într-o lume în care tentațiile sunt peste tot, cardurile de credit se pot obține pe repede înainte, cumpărăturile sunt la un click distanță, profesiile viitorului nu sunt încă bine definite, concurența este în creștere, lumea este într-o continuă schimbare, iar noutatea și inovația au un ritm accelerat de creștere.

Cum ne putem pregăti copiii?

Soluția este simplă: să dezvoltăm în copii un set de abilități de viață și o structură de gândire (mindset) antreprenorială care să-i ajute să îmbrățișeze toate aceste provocări, indiferent ce vor alege să facă.

Pentru cine este potrivit acest program?

Pentru noi, toți părinții, care ne dorim copii încrezători în ei înșiși, curajoși, inovativi, adaptabili, care să acționeze și să-și transforme visurile în proiecte și să fie independenți din punct de vedere financiar.

Pentru toți copiii care sunt curajoși și cu spirit antreprenorial, care vor să-și croiască propriul drum în viață, au idei de proiecte și inițiativă. Pentru aceia care visează să-și facă o afacere sau care, pur și simplu, vor să fie consumatori isteți.

Iată ce zic copiii deja înscriși în KEN Academy:

KEN Offline

Copil-KEN-Offline

De ce să alegi acest program?

 • are un CURRICULUM 100% PRACTIC. Credem în dezvoltarea deprinderilor practice, care îi vor ajuta pe copii să se descurce oriunde. Sesiunile sunt bogate în activități interactive și jocuri experiențiale adaptate vârstei.
 • copiii se întâlnesc cu ANTREPRENORI și SPECIALIȘTI care le împărtășesc povestea lor antreprenorială și tips & tricks din experiența profesională
 • copiii organizează și derulează TÂRGURI DE VÂNZARE prin care exersează experiențial elementele mixului de marketing, abilitățile de vânzare și comunicare, valoarea lucrului în echipă. În plus, profitul este al lor!
 • copiii merg în VIZITE ÎN ORGANIZAȚII pentru a vedea cum funcționează o afacere, care sunt provocările, care sunt rolurile și activitățile
 • copiii își dezvoltă ABILITĂȚI ANTREPRENORIALE, practice care îi vor ajuta în viață, în relațiile personale / școlare. Învață să se descurce, fie că e vorba de a-și organiza banii, de a lua decizii, de găsi o soluție, de a lucra în echipă sau de a susține o prezentare.
 • copiii dobândesc CUNOȘTINȚE DE BUSINESS și înțeleg că pot dezvolta proiecte antreprenoriale.
 • copiii vor construi un PLAN DE AFACERI și-l vor prezenta în fața unui juriu format din antreprenori.
 • se desfășoară pe parcursul întregului AN ȘCOLAR, pentru a asigura maturitate și coerență procesului educațional, cât și dobândirea de către copii a unui set de deprinderi solide.

Detalii organizatorice:

 • programele offline conțin între 3235 sesiuni de câte 100 de minute, o dată pe săptămână
 • perioada de desfășurare: 19.09.2022 – 16.06.2023
 • grupe cu 8 – 12 participanți
 • categorii de vârstă: 8 – 10 ani și 11 – 13 ani
 • predare interactivă și facilitată de un trainer KEN
 • locație: poți alege varianta cea mai apropiată de aici.
 • copiii primesc un Jurnal de învățare (resurse și fișe de lucru)
 • Taxa de participare pentru întregul an școlar, în funcție de program, este de 5300 – 5800 RON. Taxa poate fi achitată în 3 tranșe sau integral (beneficiind de o reducere de 10%)

 

Alege programul OFFLINE – KEN Academy și ajută-l pe copilul tău să descopere lumea antreprenoriatului, să înțeleagă că poate fi independent financiar prin crearea cu bucurie a unor proiecte ce aduc plus valoare!

Este un tip de învățare care îi pregătește pe copii pentru orice experiență / alegere viitoare își propun în drumul lor personal.

Înscrieri și detalii la: carmeniorgulescu@kenacademy.org / 0723.600.341

Înscrierea în modul este condiționată de semnarea contractului și achitarea unui avans de 10%.

Completează formularul de înscriere!  KEN Business AcademyKEN Entrepreneurial AbilitiesKEN Design Thinking


  KEN Academy - str. JiuluiTower Center International - piața VictorieiCharles de Gaulle Plaza


  Luni, 17:30 - 19:00Marți, 17:30 - 19:00Miercuri,17:30 - 19:00Joi,17:30 - 19:00Vineri, 17:00 - 18:30

  *Intervalele orare sunt orientative și pot apărea modificări de ± 30 de minute.


  Vreți să ne contactați direct? Iată detalii noastre: carmeniorgulescu@kenacademy.org / 0723600341