Înapoi

Povestea Ken Academy

Program complex de educaţie financiară şi antreprenorială pentru copiii cu vârste între 7 şi 13 ani.

3000
COPII CARE AU ABSOLVIT
4
TRAINERI CU EXPERIENTA
460
TÂRGURI DE VÂNZARE
40
IDEI DE AFACERI

Misiunea programului este ca fiecare copil KEN să devină conştient că în interiorul său se află o multitudine de posibilităţi care merită să fie descoperite şi dezvoltate.


KEN Academy este un program complex de educaţie financiară şi antreprenorială pentru copiii cu vârste între 7 şi 13 ani, dezvoltat de Asociaţia KEN Institute. Pentru că este atât de important ca acest tip de educație să înceapă cât mai devreme și ca cei mici să își descopere superputerile de la vârste fragede.

Prin intermediul programului KEN, copiii îşi construiesc propriile afaceri în cadrul unor evenimente de marketare (inclusiv de vânzare). Intră în contact direct cu piaţa, ajung să cunoască personal clienţii şi învaţă să lucreze în echipă.

Noutatea adusă de Academia KEN o reprezintă componenta aplicată a programului – vizitarea unor companii – care îi ajută pe copii să înţeleagă noţiunile de business, dar şi procesul  de producţie. Cu aceste ocazii, micii antreprenori obţin informaţii avizate de la manageri, lideri de opinie, oameni de succes.

Academia KEN, prin programul KEN Business, funcţionează şi ca un “incubator de afaceri” unde cele mai bune idei de business ale copiilor sunt încurajate şi sprijinite.

Până în acest moment, peste 3000 de copii au absolvit unul dintre Programele Academiei.

Și promitem că nu ne oprim aici. Urmează și mai multe evenimente de vânzare, și mai multe aventuri în care copiii vor descoperi cum pot să-și modeleze viitorul prin intermediul cursurilor de educație antreprenorială.

În acest fel, își vor dezvolta abilități de viață și de leadership și se vor pregăti pentru tot ce le pregătește societatea în continuă schimbare în care trăiesc. Pentru că nu este niciodată prea devreme să îi învățam pe copii care este adevărata valoare a banilor.

ro_RORomână