Back

Copilul tău se plictisește acasă?

Programul DIY oferă soluții plăcute și educative

Ți-ai dori să faci activități plăcute și educative cu el, însă propriile activități profesionale îți acoperă atât de mult timp încât nu apuci să cauți resurse de sprijin adecvate în marea de informații?

KEN Academy îți vine în întâmpinare cu programul gratuit Do It Yourself Education, ce îi oferă familiei tale (copil & adult), o activitate utilă pentru viitor și, totodată, distractivă.

DIY Education este un instrument de învățare pentru copii și părinți, ce poate fi folosit ca un punct de pornire în explorarea educației antreprenoriale. Informația pe care ți-o oferim este organizată în două categorii:

Business – Acceptă provocarea și construiește-ți o afacere!

În cazul în care copilul tău are înclinații antreprenoriale și visează să-și facă o afacere sau măcar un mic stand de limonadă, aici va găsi pașii principali pe care trebuie să îi urmeze.

Abilități Antreprenoriale – Fii antreprenorul propriei tale vieți!

Este vorba despre un set de abilități antreprenoriale cheie care îl vor ajuta pe copilul tău în viață, în relațiile personale / școlare.

Procesul de învățare

Cum învățăm?

Procesul de învățare la copil nu se rezumă doar la citit sau vizionat un film educațional.

Este mult mai complex, iar experiența este cea care face diferența!

Iată o schema care surprinde mai bine stațiile principale prin care trebuie să treacă un copil, astfel încât să aibă loc învățarea.

Cum este structurat programul?

Componetele programului DIY Education

  • o serie de resurse (filme / infografice) atent selectate, adecvate și utile pentru copii;
  • un set de întrebări concepute de trainerii KEN pentru etapa de reflecție, ce te vor ajuta să aprofundezi într-o conversație cu copilul subiectul expus în film / infographic;
  • un exercițiu / o activitate pe care să o facă copilul, astfel încât să aibă și partea de practică (componenta experiențială este cea care fixează informația);

Două categorii. 12 episoade

Fiecare categorie, BUSINESS și ABILITĂȚI ANTREPRENORIALE, este formată din șase episoade.

Poți parcurge conținutul educațional, atunci când vrei și simți, fără limită de timp. Recomandarea noastră este de a parcurge cel mult un episod pe săptămână, din fiecare categorie, astfel încât să-ți acorzi spațiu pentru a povesti cu copilul tău despre subiectul ales, cât și pentru a face provocarea săptămânii.

Poți face ambele categorii de activități cu cel mic sau o poți alege pe cea care se potrivește mai bine. Tot ce trebuie să faci este să intri în categoria dorită și vei găsi acolo toate episoadele.

Pentru a aprofunda procesul educațional, înscrie-ți copilul la unul dintre programele KEN:

Poți găsi mai multe informații despre educația financiară și antreprenorială la copii și pe blogul nostru.

Părerea ta contează

Așteptăm feedback-ul tău

Oferă-ne feedback-ul tău despre progresul vostru și despre ce subiecte ați mai dori să citiți.

Poți trimite gândurile, opiniile, sugestiile printr-un email la adresa office@kenacademy.org sau în mesaj privat pe pagina de Facebook.

Noi suntem disponibili pentru tine și, nu uita, abilitățile antreprenoriale sunt cele care facilitează depășirea situațiilor de criză precum cea pe care o trăim împreună astăzi!