Înapoi

Târgul de Crăciun al Copiilor Antreprenori

Acest eveniment a expirat

Noi ne transformăm visele în realitate!

Cum ar fi să ai curajul de a face ceea ce îți place și să și câștigi bani din asta?

Ken Academy intră în atmosfera Sărbătorilor de iarnă și organizează alături de Bucuresti Mall – Vitan și Diverta “Târgul de Crăciun al Copiilor Antreprenori”, un eveniment de vânzare în cadrul căruia copiii din KEN Academy își vor expune produsele homemade cu tematică de Sărbători concepute chiar de ei. Evenimentul are loc pe 15 decembrie, între orele 10:00 și 14:00, și pe 16 decembrie, între orele 10:00 și 17:00, în București Mall – Vitan, în fața magazinului Diverta.

Copiii din Ken Academy învață să își transforme talentul și visele în realitate. Dezvoltă proiecte antreprenoriale, învață ce înseamnă curajul și încrederea în sine, puterea inițiativei și a perseverenței, magia lucrului în echipă.

Micii antreprenori de la KEN Academy au meșterit produse homemade de care se poate bucura oricine la Târgul de Crăciun al Copiilor Antreprenori.

Produse expuse sunt create chiar de ei: de la obiecte de artă și decorațiuni de Crăciun, produse cosmetice homemade, până la biscuiți și turtă dulce delicioasă realizată cu atenție și drag de dulce.

Te așteptăm pe 15 și 16 decembrie să îi cunoști pe micii antreprenori de la KEN Academy. Vor povesti cum au luat naștere produsele, de la concept, până la procesul de producție.

Vino să te bucuri de rezultatele muncii lor și să îi cunoști personal pe micii antreprenori!

Mulțumim, Diverta și București Maill-Vitan, pentru susținerea educației antreprenoriale!

Timpul de începere

10:00 am

decembrie 15, 2018

Timp de sosire

5:00 pm

decembrie 15, 2018

Participanții la eveniment

ro_RORomână