KEN BOOT CAMP – Tabara Urbana / 22 – 26 iunie

KEN BOOT CAMP este o tabără urbană care combină un program intensiv de învățare practică, cu multă joacă și descoperire.

Timp de o săptămână în care copiii explorează practic desfășurarea unei afaceri, cap-coadă, putând să vadă condensat întregul proces al unei afaceri….de la idee la vânzarea către client.

Totodată, este o săptămână în care au ocazia să valorifice #superputerile pe care le au și să-și antreneze altele noi. Gândirea critică, autonomia, abilitățile socio-emoționale, încrederea, abilitățile antreprenoriale, libertatea și responsabilitatea sunt unele dintre abilitățile viitorului.

Vara aceasta este despre abilități pentru viață, experiență antreprenorială, aventură în natură!

PS: telefoanele, tabletele, gadget-urile vor fi limitate la 30 minute pe zi. În restul timpului, ele vor sta la traineri.

@KEN Academy, we play business!

 • No1: La Livadă  ( zona Lehliu)
  În prima zi, mergem în natură să ne cunoaștem mai bine, să ne conectăm unii la ceilalți, iar prin jocuri de teambuilding să descoperim ce rezultate fantastice putem avea când lucrăm în echipă.

Proprietarul livezii ne povestește despre afacerea pe care a creat-o: ce oferă, prin ce se diferențiază de concurență, care sunt canalele de vânzare, care sunt provocările pe care le întâmpină. Și răspunde curiozităților copiilor.

Copiii primesc și detalii privind cultivarea, îngrijirea și culesul fructelor, pentru că…se echipează și pornesc în livadă,  la cules de fructe.   

 

 • No 2: Afacerea în 3 zileAm mixat îndemnul antreprenorului,”Get out of the building” și sloganul KEN Academy, “We play business”. Astfel am creat o experiență intensă de 3 zile, în care copiii intră în contact direct cu piața, pentru a înțelege practic procesul de product design și supply chain.  

  Copiii vor trece prin întregul proces al unei afaceri: producție – branding – promovare – distribuție – retail – online. 

  În cele 3 zile, învățarea se face în mediul de business, în diverse companii, lucrând împreună cu specialiști și antreprenori care activează în domenii diferite: design de produs, branding, comunicare, Social Media, PR, graphic designer, Art & Copy, vânzări, merchandising,  customer experience.

   

 • No 3: Drumeția
  Ultima zi este dedicată unei drumeții. Plecăm cu trenul și explorăm natura într-un un traseu minunat și destul de ușor, din Munții Bucegii.

 

Drumeția este o oportunitate grozavă de a ne relaxa, dar și de a ne conecta la noi înșine și la ceilalți. 

Ne aducem aminte de importanța rolurilor în echipă, de a avea disciplină și perseverență (să nu renunțăm când ieșim din zona de confort!).

Perioada: 22 – 26 iunie

Programul zilei: 09:00 – 17:00

ora 9:00 – ne întâlnim cu toți copiii la locația transmisă în avans

ora 17:00 – îi așteptăm pe părinți/bunici să ia copiii

ora 13:00 – masa de prânz

Ora 11:00 / Ora 16:00 – o gustare sănătoasă

Ziua 1 – o vom petrece la Livada

Zilele 2,3,4 – participam la ateliere educaționale despre antreprenoriat și business

Ziua 5 – o vom petrece la munte, în drumeție

Momentul de reflecție – la finalul fiecărei zile vom avea un moment valoros, în care împărtășim ce am  învățat, emoțiile trăite și ce am descoperit despre business și propriile superputeri

Fiecare zi va avea o locație diferită, în funcție de activitatea / compania pe care o vizităm.

Grupa de varsta: 8 – 12 ani

Masa de prânz + 2 gustări (fructe / prăjituri de casă)

 • În prima zi, la Livadă, transportul dus – întors se va face cu autocarul
 • În ultima zi, drumeția la munte, transportul se va face cu trenul, cu plecare și revenire în Gara de Nord
 • În cele 3 zile petrecute în București, transportul între locații se va face cu transport în comun / microbuz (în funcție de distanță)

710 RON

Vă puteți înscrie printr-una din modalitățile de mai jos:

– sunand la 0723.600 341

– trimițând un email la carmeniorgulescu@kenacademy.org

Înscrierea este valabilă după achitarea primei tranșe, i.e.200 lei care se face pana pe 01 aprilie 2020. 

Atenție locurile sunt limitate la 20 copii. 

Leave A Reply