Back

Curs de programare neurolingvistica

Modul cu 8 sesiuni

Programul oferă copiilor metode și tehnici NLP moderne, adaptate nivelului lor de înțelegere pentru a comunica corect, atât la nivel verbal cât și nonverbal cu ceilalți copii, cu adulții, dar și pentru a avea atitudini și comportamente corespunzătoare vârstei lor. De asemenea, gestionarea conflictelor, managementul problemelor, depășirea temerilor, toate sunt subiecte ce vor fi explorate de copii în parcursul lor. 

Prin acest modul ne propunem definitivarea componentelor esențiale ale personalității unui copil: comportamentul, atitudinea, limbajul verbal și nonverbal, fiecare dintre ele corect însușite și folosite în orice situație.

Modul în care copiii relaționează cu sine și cu ceilalți, cum comunică, cum își aleg limbajul, viteza cu care vorbesc, tonalitatea vocii, dicția, respirația, mimica și gesturile care însoțesc discuțiile copiilor, postura corporală, toate sunt aspecte care contribuie la conturarea comportamentului și atitudinii copiilor, iar noi le vom exersa cu ajutorul unui set de activități interactive.

După ce folosim tehnicile NLP în dezvoltarea personală și ne însușim un set de instrumente, analizăm cu ajutorul acestora modul în care se prezintă o afacere și ce impact are NLP în marketing și vânzări, elemente esențiale unui viitor antreprenor sau consumator informat. 

Modul în care un copil reacționează la provocările din viitor se conturează în copilărie, iar NLP este una dintre cele mai eficiente soluții în acest sens.