Curs de leadership și antreprenoriat 

Modul cu 12 sesiuni 

 

În modulul KEN Leader’s Mindset, ne dorim să ghidăm copiii să-și descopere propria valoare, să vadă în ei înșiși că sunt lideri dar și să-și antreneze mușchiul lucrului în echipă care vine la pachet cu reziliența, negocierea și comunicarea eficientă.

Prin activități interactive și jocuri adaptate vârstei lor, în cadrul modulului, copiii învață să fie conștienți de punctele lor forte, să își stabilească obiective de creștere, să cultive perseverența și încrederea în forțele proprii. Din perspectiva interacțiunii cu ceilalți, copiii învață să lucreze într-o echipă care acționează conform unui plan coerent, să ia decizii echilibrate și să găsească soluții creative, să comunice eficient și să asculte empatic. Descoperă și cum să vorbească în public și să sintetizeze într-o hartă conceptuală valorile și misiunea lor în lumea largă. 

Sub sloganul  Fii antreprenorul propriei tale vieți!, copiii descoperă care este relația lor cu sinele și cum îl pot autodezvolta, care este relația cu ceilalți și cum pot crește interacțiunea de calitate dintr-o echipă pentru a fi mai apoi pregătiți să exerseze relația lor cu lumea întreagă, pornind de la comunitatea din care fac parte. 

Abilitățile antreprenoriale sunt esențiale, iar ele se învață acum, în copilărie și se dezvoltă pe tot parcursul vieții.