KEN Entrepreneurial Abilities

KEN Entrepreneurial Abilities este un program educațional complex, care îi ajută pe copii să-și dezvolte o serie de abilități antreprenoriale și cunoștințe care îi vor ajuta în viața reală.

De ce să alegi acest program?

  • este MODULAR – înseamnă că poți alege să-ți înscrii copilul în toată călătoria educațională sau doar la acele subiecte care i se potrivesc cel mai bine. Hop On, Hop Off! Simplu, nu?
  • dezvoltă abilități și cunoștințe esențiale, de care copiii noștri au nevoie, indiferent ce vor alege să facă în viață. Scopul nu este de a deveni antreprenor și a avea neapărat propria afacere, ci mai degrabă de a se descurca în viață, de a fi ANTREPRENORUL PROPRIEI VIEȚI. Să poată alege, să se poată adapta, să poată lua decizii cu înțelepciune, să aibă încrederea să meargă în direcția dorită.
  • este ONLINE și astfel limitele orașului sau ale traficului nu mai reprezintă o problemă! Se pot alătura copii care locuiesc în orice oraș al României și chiar al lumii! Sălile de curs sunt pe platforma ZOOM și Google classroom.
  • se desfășoară pe parcursul unui AN ȘCOLAR, septembrie 2020 – iunie 2021. Modulele sunt independente și interdependente. Parcurgerea tuturor modulelor oferă o maturitate și coerență procesului educațional, cât și autonomie copilului asupra propriului proces de învățare. Fiecare modul are însă și o valoare de sine stătătoare.

Pentru cine este potrivit acest program?

Pentru toți părinții care își doresc copii încrezători în ei înșiși, curajoși, inovativi, care să acționeze să-și transforme visele în proiecte reale.

Pentru toți copiii cărora le place să gândească și să facă conexiuni, nu doar să memoreze, care vor să caute soluții, să lucreze în echipă, să susțină o prezentare sau să se prezinte pe ei înșiși cu încredere.

Testimoniale

Ce zic copiii KEN despre
modulele noastre online?

Probabil unul dintre cele mai valoroase cluburi dintre alegerile pe care le-am făcut pentru Vlad, și ca experiență, cunoștințe și un mindset direcționat direcționat către a fi mai bun. Pentru Vlad, cu siguranță unul dintre cele mai fun experiențe - mereu entuziasmat și implicat în tot ce se întâmplă la KEN!

Georgiana Zamfirescu

PĂRINTE
Clipboard01
Am făcut un curs intensiv despre Social Media și Leadership. Aceste cursuri au fost foarte importante pentru mine deoarece au fost super frumoase, foarte interactive. M-au ajutat să învăț să fiu un lider mai bun și cum să mă descurc în social media. KEN Academy mă ajută foarte mult în viață: cum să îmi fac propria afacere și cum să fiu lider bun, cum să mă descurc cu banii. Ador KEN Academy!

Thea

Copil
Thea
Mulțumesc, Ken Academy pentru aportul vostru la educarea comunității de tineri antreprenori! Ca părinte sunt interesat constant de educația alternativă, de abilități practice reale care sunt dobândite într-un mod distractiv. În ultimii 2 ani, Andru a participat la cursurile de antreprenoriat, la taberele de vară sau la proiectele pentru târgurile de Crăciun sau Ziua Copilului. Și-a făcut mulți prieteni noi în comunitate, s-a distrat și a lucrat la proiecte individuale și de echipă. A devenit mai încrezător și mai bine pregătit pentru viață!

Andrei Teodorescu

PĂRINTE
Andrei Teodorescu
Sunt la KEN de 4 ani. Îmi place pentru că simt că te-ajută pentru viitor și este distractiv și facem foarte multe activități care sunt utile în viață.

Vlad

Copil
vlad
Thea a fost atât de încântată de tot ceea ce s-a petrecut în acest program. În primul rând,  a devenit mai încrezătoare. Apoi a devenit constientă de puterea ei de a face fată oricărei provocări, a invătat că munca și constanța te fac puternic, a învățat că echipa și lucrul în echipă fac activitățile mă ușoare, iar împărțirea sarcinilor  ușurează muncă și scade timpul de lucru, astfel incăt rezultatele apar mai repede.

Oana Raluca Olinici

PĂRINTE
OanaOlinici
Îmi place cursul de Social Media pentru că mă ajută foarte mult să am grijă cu cine iau legătura pe internet. La vârsta mea încep foarte mulți să intre în mediul online și cred că ar trebui să fie safe, pentru că aici sunt oameni care le pot face rău.

Martha

Copil
Martga
Pentru noi, părinții, programul Ken a fost o prioritate în agenda fetelor noastre. Rezultatele nu s-au lăsat așteptate. În primul rând, entuziasm și încredere în sine în timpul programului. Copiii au putut duce la bun sfârșit proiecte cu rezultate măsurabile. În al doilea rând, după program, copiii au căpătat o altă atitudine despre mediul economic extern. Astăzi știu să aprecieze inițiativa, rezultatele, dar, mai ales, valoarea unui produs sau serviciu, la fel ca în viața reală, extrem de util în educația lor.

Dragoș Petrescu

Părinte
dragos

Structura programului ONLINE KEN Entrepreneurial Abilities

Programul se desfășoară pe parcursul întregului an școlar, o sesiune de 70 minute / săptămână și este format din 4 module, independente și interdependente:

  • KEN Entrepreneurial Mindset – 15 sesiuni, se desfășoară în perioada 28.09.2020 – 29.01.2021
  • KEN NLP for Success – 8 sesiuni, se desfășoară în perioada 8.02 – 02.04.2021
  • KEN Money – 4 sesiuni, se desfășoară în perioada 03.04 – 29.04.2021
  • KEN Social Media – 7 sesiuni, se desfășoară în perioada 10.05 – 25.06.2021

Poți opta să achiziționezi:

  • întregul program KEN Entrepreneurial Abilities, plătibil în 2 tranșe, cu 10% reducere
  • fiecare modul independent

Pentru desfășurarea cursului vă rugăm să asigurați accesul copilului la un laptop/PC conectat la internet și aplicația Zoom descărcată.

Pentru o experiență de învățare completă, poți adăuga în programul copilului tău și programul ONLINE KEN BUSINESS.

Pentru desfășurarea cursului vă rugăm să asigurați accesul copilului la un laptop/PC conectat la internet și aplicația Zoom descărcată.

Primul modul începe pe 28 SEPTEMBRIE

Înscrieri și detalii la: carmeniorgulescu@kenacademy.org / 0723.600.341

Înscrierea în modul este condiționată de semnarea contractului și achitarea taxei.

Completează formularul de înscriere!


Programul complet - KEN Entrepreneurial Abilities - 34 sesiuni, 28.09.2020 - 25.06.2021, Taxă participare: 2295 RONKEN Entrepreneurial Mindset - 15 sesiuni, se desfășoară în perioada 28.09.2020 - 29.01.2021, Taxă participare: 1125 RONKEN NLP for Success - 8 sesiuni, se desfășoară în perioada 8.02 - 02.04.2021, Taxă participare: 600 RONKEN Money - 4 sesiuni, se desfășoară în perioada 03.04 - 29.04.2021, Taxă participare: 300 RONKEN Social Media - 7 sesiuni, se desfășoară în perioada 10.05 - 25.06.2021, Taxă participare: 525 RON
* dacă îți înscrii copilul la întregul program KEN Entrepreneurial Abilities, beneficiezi de o reducere de 10% și poți achita în 3 tranșe


Marți, 17:30 - 18:40Miercuri, 09:00 - 10:15Joi,17:30 - 18:40


Vreți să ne contactați direct? Iată detalii noastre: carmeniorgulescu@kenacademy.org / 0723600341