KEN Start

Program de introducere în educația antreprenorială și financiară

KEN Start este un program de bază de educație antreprenorială şi financiară pentru copii ce începe pe 14 Februarie până pe 10 Iunie 2017, program dezvoltat de şcoala de antreprenoriat KEN Academy pentru copiii cu vârste între 8 – 13 ani. În cadrul programului, urmărim să îi consolidăm copilului spiritul de inițiativă și încrederea că are capacitatea de a dezvolta proiecte de antreprenoriat.

OBIECTIVELE PROGRAMULUI:

Copiii învață: Viaţa reală a antreprenoriatului!

 • cât mai multe despre bani şi cum să îi gestioneze eficient;
 • care sunt funcţiile banilor: economia/ cheltuiala/ investiția/ donaţia;
 • ce este o iniţiativă de proiect (antreprenoriat şi elementele unei afaceri);
 • importanța lucrului în echipă şi asumarea rolurilor;
 • mix-ul de marketing;
 • produs;
 • diferenţa dintre produs şi imagine: brand, logo, slogan;
 • promovare;
 • canale de distribuţie / locatie;
 • pretul de vanzare; venituri, cheltuieli, profit;
 • tehnici de vânzare;
 • abilităţi de lucru in echipa, de vânzare, de comunicare.

La finalul programului, copiii vor construi, în echipă un plan de afaceri pe baza mix-ului de marketing (produs, plasament, promovare, preţ).

STRUCTURA PROGRAMULUI:

a. Sesiuni de curs experiențiale;

b. Vizite în organizație: pentru a înțelege mai bine lumea banilor, vom face o vizită la bancă;

c. Sesiuni aplicate:

 • Eveniment la restaurant – Pentru a înțelege conceptul și structura afacerii de tip „restaurant” (produs, servicii, relația cu clientul, coordonarea în echipă, disciplină), copiii vor ocupa posturile de bucătari (pizza) și de ospătari, într-o experiență unică de a servi într-un restaurant adevărat, cu ustensile și preparate reale. Tips-ul este al lor! :-)
 • Târg de vânzare – Evenimentul va fi organizat și derulat de copii. Scopul acestei componente este de a deprinde experiențial cei 4 P ai mixului de marketing. De asemenea, este calea cea mai potrivită de a dezvolta abilități de vânzare și negociere, de prezentare, de comunicare și oferire de servicii. În cadrul evenimentului vor întelege rolurile în echipă și importanța disciplinei, respectului și colaborării cu colegii din echipă. In plus, profitul e al lor!
 • Eveniment “La moșie” – iesire la livadă în comunitatea copiilor antreprenori; eveniment cu întreaga comunitate a micilor antreprenori KEN Academy, organizat la o livadă lângă București;

Sesiunile de curs au loc o dată pe săptămână, au o durată de 90 de minute și includ activităţi plăcute şi dinamice, conform principiului de învăţare experienţială.

Sesiunile aplicate (restaurant & târg de vânzare) se desfășoară pe o perioadă de 180 minute și sunt derulate de copii și coordonate de trainer-ul KEN Academy. Evenimentul “La moșie” durează o zi întreagă. Transportul se face cu un autocar și este acoperit de părinte, separat de programul KEN Start.

 

DETALII

În ce perioadă se desfășoară cursul? 14 februarie – 10 iunie 2017;

Când? În fiecare marți, de la 17:30 – 19:00;

Cât de des? O dată pe săptămână, 90 de minute;

Câte sesiuni include programul KEN Start? 13 sesiuni de curs , 1 vizită în organizație (la bancă), 1 eveniment tip restaurant, 1 târg de vânzare, 1 ieșire în comunitatea micilor antreprenori (1 zi întreagă);

Unde? Str Jiului nr 2A, etaj 2, Sector 1 , București;

Cine participă? Copiii cu vârsta între 8 – 10 ani;

Câți copii sunt înscriși / grupă? (minim) 8 – 12 (maxim) copii;

Taxa de participare: 459 lei / lună (întregul program costă 510 euro, adică 2295 lei, ce pot fi achitați în 2 tranșe: 50% până pe 10 februarie, 50% până pe 10 mai);

Ce include taxa de participare? Sesiunile de curs, evenimentele aplicate, suport de curs, diploma de participare, gustări sănătoase, apă;

Cine este trainer? Luiza Apostu

 

Înscrierile, până pe 6 februarie, se pot face online, la numerele de telefon:  0723 600 341 / 0742 225 406 sau la adresele de email carmeniorgulescu@kenacademy.org / luizaapostu@kenacademy.org.

 

 

Facebook Comments
Skip to toolbar