Cum poți sprijini KEN Academy?

Dragi simpatizanţi şi susţinători,

În cazul în care sunteţi de acord să redirecţionaţi 2% din impozitul pe venit către Asociaţia KEN Institute, vă rugăm să completaţi formularul 230 (pentru persoane fizice) sau formularul 200 (pentru persoane fizice autorizate).


Completarea formularului durează doar 2 minute, însă satisfacţia că aţi ajutat este permanentă.

Formularul 230- dacă au fost realizate venituri doar din salariu. Se completeazaă cu datele de identificare (pct. I) şi semnatura.

Formularul 200- declarația se depune de contribuabilii care desfăşoară activitatea în mod individual şi/sau în cadrul unei asocieri fără personalitate juridică, constituită între persoane fizice şi care au optat pentru determinarea venitului net în sistem real, pe baza datelor din contabilitatea în partidă simplă.

În luna MAI a fiecărui an se trimite formularul către Administraţia Financiară, prin poştă, cu scrisoare recomandată sau se depune direct formularul la Administraţia Financiară.
Vă acordăm tot sprijinul pentru a facilita depunerea formularului, astfel vă propunem să ne ocupăm noi de depunerea acestuia, în cazul în care sunteţi de acord.

Facebook Comments
Skip to toolbar